پشتیبانی تلویزیون سونی با بیش از سال ها تجربه در زمینه تعمیر برد و پنل تلویزیون سونی با بهره گیری از كادر متخصص تعمیر تلویزیون سونی، آمادگی دارد تعمیر تلویزیون شما را در اسرع وقت و با قیمت مناسب در منزل یا محل شما به عهده بگیرد.
با ما برای ثبت سفارش تعمیرات در محل تماس بگیرید!
وجه تمایز پشتیبانی از لحاظ فنی تسلط كامل كارشناسان به آخرین تكنولوژی ساخت و تعمیر انواع تلویزیون سونی است،
آنالیز و تحلیل با بهره گیری از جدید ترین تجهیزات تعمیر و از طرفی دیگر قیمت بسیار مناسب تعمیر و قطعات است.
تاریخچه برند سونی
برند سونی كه در سطح دنیا شناخته شده است يک نمایندگی خوشه ای ژاپنی است. این نمایندگی در سال ۱۹۴۶ تاسیس شده و يکی از بزرگ ترین تولیدكنندگان لوازم الکترونيکی در دنیا است. دفتر پشتیبانیی این برند در شهر توکیو قر ار دارد.
ماسارو ایبوكا (Masaru Ibuka) در ماه سپتامبر سال ۱۹۴۵ از جنگ دنیای دوم به توکیو بازگشت تا كار جدیدی را در پایتخت ژاپن شروع كند.
او كارگاه خود را در يک ساختمان قدیمی و جنگ زده و تنها با ۸ كارمند راه اندازی كرد. دیوارهای دفتر اولیه آن ها پر از ترک بود و هیچ پنجره ای نداشت.
اما به مرور زمان و با پیشرفت کسب و كارشان، ساختمان دفتر هم بهبود پیدا كرد. ایبوكا و اعضای گروهش در ماه اکتبر همان سال نمایندگی جدیدی را با نام توکیو تسوشین کوگی یا موسسه تحقیقات ارتباطات توکیو راه اندازی كردند.
در آن زمان همه مشتاق كار كردن در نمایندگی جدید بودند و می خواستند دانش مهندسی خود را برای ساخت دوباره کشور ژاپن به كار بگیرند.
اما کسی نمی دانست كار را بايد از کجا شروع كند. حقوق بیشتر كارمندان از پس انداز کوچک ایبوكا تأمین می شد و آن ها بايد برای حفظ بقای خود سخت تلاش می كردند.
در آن زمان و در جریان جنگ دنیای دوم مردم تشنه شنیدن اخبار روز دنیا بودند. درنتیجه ایده جالبی به ذهن آن ها رسید كه سرنوشت نمایندگی را تغییر داد. بیشتر رادیوهای آن زمان یا در اثر جنگ خراب شده بودند یا به علت دخالت پلیس نمی توانستند امواج رادیویی را دریافت كنند.
نمایندگی ایبوكا رادیوهای خراب را تعمیر می كرد و با استفاده از يکسری تبدیل كننده، امكان دریافت امواج را فراهم می كرد. زمانی نگذشت كه این مدل رادیوها طرفداران زیادی در میان مردم پیدا كردند.
کسب و كار آن ها در پشتیبانی توجه قرار گرفته بود و به همین جهت يکی از روزنامه های ژاپنی مقاله ای را در مورد آن ها به چاپ رساند.
این مقاله هم مشتری های بیشتری برای آن ها پیدا كرد و هم دوست قدیمی ایبوكا یعنی آکیو موریتا (Akio Morita) را به او نزديک كرد.
از فعالیت های این نمایندگی می توان به تولید لوازم الکترونيکی، صنعت بازی های ویدئویی، تجهیزات سرگرمی، صنعت موسیقی و فیلم و ارائه خدمات مالی اشاره كرد.
همكاری ایبوكا ماسارو و آکیو موریتا در سال ۱۹۴۶ با ایده تاسیس نمایندگی سونی شروع شد. Morita يک فیزيکدان بود و Ibuka كه از موریتا مسن تر بود در آن زمان به عنوان يک تاجر موفق فردی شناخته شده بود. آن دو كار خود را با سرمایه ای اولیه و اجاره يک مغازه به عنوان تعمیرگاه رادیو با تعدادی كارمند شروع كردند.
البته در ابتدا نمایندگی خود را با نام توکیو تسوشین کوگیو تاسیس كردند و به مدت ۱۲ سال تحت این عنوان به فعالیت خود ادامه دادند و پس از چند سال و با هدف يکسان و راحت تلفظ شدن نام شرکتشان در تمام دنیا، نام سونی را برای آن انتخاب كردند.
نام سونی (Sony) كه در سال ۱۹۵۸ به این نمایندگی اطلاق شد، از ترکیب دو کلمه لاتین Sonus و انگلیسی Sonny ساخته شده است.
کلمه Sonus در لاتین مشابه کلمات Sound به معنی صدا و Sonic به معنای صوتی است. واژه Sonny هم به معنای پسربچه است؛ كه ترکیب این کلمات در واژه سونی گروهی کوچک از جوانان پرانرژی را كه علاقه زیادی برای ایده های جدید و پیشرفت دارند، معرفی می كرد.
در آن زمان كه يک نمایندگی ژاپنی برای نام خود به حروف لاتین متوسل شود و از علایم و اشكال محلی استفاده نكند، اقدام عجیبی بود.
در نمایشگاه دنیای نیویورک در سال 1964، سونی اولین ماشین حساب رومیزی تمام ترانزیستور را با نام MD-5 عرضه كرد. این نمایندگی در سال 1968 اولین تلویزیون رنگی مدل Trinitron را تولید كرد.
در سال 1971، 40 درصد از خانوارهای ژاپنی دارای تلویزیون رنگی بودند و سونی اولین دوربین ضبط ویدئو (VCR) را معرفی كرد و همین امر منجر به معرفی Betamax VCR در سال 1975 شد.
اولین تلویزیون قابل حمل سونی، فروش زیادی به همراه داشت و استارت این برند در حوزه تلویزیون را رقم زد. اولین تلویزیون OLED در سال 2007 با عرضه سونی بر سر زبان ها افتاد اما به علت قیمت بالای آن خیلی مورد استقبال قرار نگرفت.
در واقع پیشرفت نمایشگرهای ال ای دی را مدیون نمایندگی سونی هستیم. تلویزیون های سونی پس از نمایندگی سامسونگ و ال جی در رتبه سوم قرار می گیرند.
کیفیت تلویزیون های سونی يک امر بدیهی است، كه لازم به اثبات نیست، اما يکی از ضعف های آن ها قیمت بیشتر به نسبت رقبا است.
پشتیبانی تلویزیون سونی در تهران
هدف از گرد آوری این مقاله مروری بر مشکلات تلویزیون سونی بوده كه ممكن است بیشتر كاربران با آن را به را باشند. همان طور كه می دانید انواع تلویزیون ها ال سی دی و ال ای دی از پر كاربرد ترین لوازم خانگی به شمار می روند.
استفاده از تلویزیون ها تنها به منازل محدود نشد و هم اكنون در هتل ها و نمایندگی ها، راه آهن و… هم شاهد استفاده از این تلویزیون هستیم.
استفاده های مکرر از تلویزیون و عدم كاربری درست از این تلویزیون باعث بروز مشکلات بسیاری برای آن می شود. در ادامه به بررسی چند نمونه از مشکلات تلویزیون سونی می پردازیم.
به یاد داشته باشید كاركرد صحیح تلویزیون به عملكرد و هماهنگی درست قطعات آن وابسته است.
اگر هر کدام از این قطعات با مشکل را به را شوند عملكرد تلویزیون با مشکل روبرو می شود. اگر با يکی از مشکلات زیر روبرو شدید در اولین فرصت به واحد حرفه ای تعمیر تلویزیون مراجعه كنید. تخصص ما در تعمیر تلویزیون های شما به صورت حرفه ای است!
6 بار چشمک زدن تلویزیون سونی
6 بار چشمک زدن تلویزیون سونی غالبا به معنای ایراد در بخش بک لایت تلویزیون ال سی دی است. قسمت بک لایت تلویزیون ال سی دی شامل تعدادی لامپ فلورسنت (بین 10 تا 18) است.
زمان نیمه خراب شدن تعدادی از این لامپ های فلورسنت، مدارات پروتکتور فعال شده و برای حفاظت از تلویزیون ولتاژ این بخش را فطع می كنند.
بیشتر تلویزیون ها از جمله تلویزیون سونی وجود این ایراد را با چشمک زدن و از طریق منوی عیب یاب نشان می دهد.
5 بار چشمک زدن تلویزیون سونی
در بیشتر تلویزیون های crt سونی، لامپ تصویر در تلویزیون های سونی وظیفه نمایش تصویر را به عهده دارد. لامپ تصویر در تلویزیون های سونی تشکیل شده از 3 تفنگ الکترونيکی بوده كه وظیفه تولید يکی از این 3 رنگ اصلی را دارند.
با ضعیف شدن هر کدام از این تفنگ های الکترونيکی كه كاتد نامیده می شود رنگ های دیگر صفحه غالب می شوند. 5 بار چشمک زدن تلویزیون سونی عموما نشان از ضعیف شدن تفنگ های الکترونيکی در لامپ تصویر تلویزیون است.
4 بار چشمک زدن تلویزیون سونی
يکی از خصوصیات عالی تلویزیون های سونی، بیان بعضی مشکلات رایج تلویزیون های سونی با استفاده از تعداد مشخص چشمک چراغ جلوی تلویزیون است. 4 بار چشمک زدن تلویزیون سونی به معنای وجود ایراد در برد درایور بخش بک لایت و مین برد تلویزیون است.
نمی توان گفت این موارد مختص تلویزیون سونی بوده زیرا گاها در جدول بررسی تلویزیون سامسونگ و دیگر برندها می توان این چنین مشکلات را مشاهده كرد.
3 بار چشمک زدن تلویزیون سونی
3 بار چشمک زدن تلویزیون سونی يکی از مشکلات رایج تلویزیون سونی بوده كه عموما نشان از خرابی در برد پاور یا مین برد آن است.
در صورت مشاهده هريک از مشکلات رایج تلویزیون سونی، كافی است آرامش خود را حفظ كرده و آن را به كارشناسان خبره و باتجربه ما بسپارید. كارشناسان ما در اسرع وقت جهت تعمیر تلویزیون درمحل شما حاضر می شوند.
دکمه display تلویزیون سونی
در صورت مشاهده مشکلات رایج تلویزیون های سونی می توانید به منوی مخفی این تلویزیون وارد شده و تنظیمات آن را به صورت دستی تغییر دهید.
كافی است تلویزیون خود را خاموش كرده بعد دکمه display ریموت كنترل و بعد از آن دکمه 5 و volume up را فشار دهید.
تلویزیون را با دکمهpower ریموت كنترل روشن كنید. حال تلویزیون شما روی حالت منوی مخفی بوده و میتوانید تنظیمات مورد نظر را اعلام كنید.
سلامت كنترل و عدم نیاز ناگهانی به تعمیر كنترل تلویزیون و موارد مشابه مثل تعمیر كنترل رسیور در حل این مشکل تاثیر بسیاری دارد.
در صورت روبروه با این مشکلات و عدم دسترسی به افراد متخصص در این زمینه در صورت تجهیز بودن تلویزیون و گوشی می توانید از قابلیت كنترل تلویزیون با گوشی بهره برید.
خاموش شدن ناگهانی تلویزیون سونی
يکی از مشکلات رایج تلویزیون های سونی، خاموش شدن ناگهانی تلویزیون است. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد كه بدون فشار دادن دکمه power شاهد خاموش شدن ناگهانی تلویزیون سونی خود باشید.
این ایراد می تواند علل متعددی از جمله خرابی مین برد تلویزیون سونی، فرسودگی قطعات مین برد، استفاده از كابل HDMI نامرغوب، فلش مموری ویروسی، خرابی آی سی برد پاور و نوسانات برق باشد.
تعمیر این نوع از مشکلات رایج تلویزیون سونی از عهده شما خارج است، بايد برای تشخیص دقیق و تعمیر حرفه ای آن را به يک تعمیر كار ماهر نشان دهید.
مواردی مثل نحوه اتصال سینما خانگی به تلویزیون و عدم توجه كافی به خرابی كابل در ایراداتی مثل عدم شناسایی هارد اکسترنال بعد از اتصال به تلویزیون در بروز این قبیل خطاها بی تاثیر نیست.
روشن نشدن تلویزیون سونی براویا
اگر پس از تست روش های مختلف مثل روشن كردن تلویزیون با دکمه خاموش و روشن تلویزیون، روشن كردن تلویزیون با کمک كنترل از راه دور، قطع و وصل برق تلویزیون تلویزیون متوجه شدید تلویزیون همچنان روشن نمی شود بیشتر از این خود را خسته نكنید.
روشن نشدن تلویزیون سونی بر اساس علل متعددی می تواند باشد كه عمدتا این علل فنی و حرفه ای بوده و کشف و رفع كردن آن از عهده شما خارج است.
بايد برای کشف بهتر مشکلات رایج تلویزیون سونی، تلویزیون را به يک پشتیبانی تلویزیون سونی و قطعات وابسته به آن برده و به يک متخصص ماهر و باتجربه بسپارید.
نوار صورتی در بالای تصویر
در بعضی موارد هم كاربران به زمان روشن كردن تلویزیون با يک نوار صورتی در بالای تصویر روبه را می شوند. این نوار معمولا به قطر 10 سانت و در قسمت بالای تصویر نمایان می شود.
در ابتدای بروز این مشکل نور تصویر ک شده و كاربران این نوار را مشاهده نمی كنند. اگر لامپ تصویر تلویزیون را تعویض كنید این نوار را به شکل پر رنگی مشاهده می كنید.
اگر بالای تصویر نواری به رنگ قرمز مشاهده كردید علت این مشکل را در بلاک نوری و آسیب دیدگی آن مشاهده كنید. لازم به ذکر بوده كه تعویض لامپ تصویر و حل این اختلال از عهده كاربران عادی خارج بوده و به تعمیركار متخصص نیاز دارد.
لكه های رنگی در تلویزیون سونی
كاركرد مداوم تلویزیون ها يکی از عللی بوده كه منجر به بروز لكه های رنگی در تلویزیون سونی می شود. این اختلال هم يکی از رایج ترین مشکلات تلویزیون سونی به شمار می رود.
اگر در گروه علاقمندان به تلویزیون ها هستید بايد در آینده ای نزديک شاهد وجود لكه های رنگی بر روی تلویزیون خود باشید.
این اتفاق زمانی رخ می دهد كه از تلویزیون ها در طولانی مدت و بدون استراحت استفاده كنید.
حل این مشکل در مواردی به تعویض پنل تلویزیون نیاز دارد و گاهی هم با تعمیر توسط افراد حرفه ای این لكه ها از بین می روند.
قطع شدن صدای تلویزیون سونی
يکی از رایج ترین مشکلات تلویزیون سونی قطع صدای آن است.
این مشکل در زمانی به وجود می آید كه شما هیچ اختلالی در نمایش تصاویر تلویزیون مشاهده نمی كنید بلكه تنها صدایی از تلویزیون به گوش نمی رسد.
در قدم اول به زمان بروز صدا نداشتن تلویزیون سونی اتصالات و سیم ها را چک كنید. هر گونه اختلال در سیم ها زمینه قطع صدای تلویزیون را فراهم می كند.
از دیگر مشکلاتی كه در خصوص پخش صدای تلویزیون با آن را به را هستیم پخش صدا با تاخیر است به طوری كه صدا با تصویر هماهنگ نبوده و دیر تر پخش می شود.
به زمانی كه تلویزیون با این مشکل روبرو شد بايد در قدم اول علت را در پاور تلویزیون جستجو كنید.
اگر برای حل این اختلال اقدام نكنید مشکل به سیستم پخش هم سرایت كرده و اختلالات بیشتری را برای تلویزیون به وجود می آورد.
برای حل این مشکل به واحد تعمیر تلویزیون مراجعه كنید.
منوی بررسی در تلویزیون سونی
شرکت سونی از معدود کمپانی هایی بوده كه برای تلویزیون های خود سیستم بررسی خودكار طراحی كرده است.
با این سیستم و مدار های موجود در آن مشکلات تلویزیون سونی از طریق چشمک زدن چراغ جلوی تلویزیون به كاربر اعلام می شود. در این سیستم امكان بررسی تلویزیون با توجه به تعداد چشمک های چراغ تلویزیون قابل شناسایی است.
كاربران می توانند در صورت مشاهده این چشمک ها به دفترچه راهنمای تلویزیون مراجعه كرده و تناسب با تعداد چشمک چراغ، علت اختلال را پیدا كنند.
به این ترتیب امكان بررسی از تلویزیون سونی توسط خود كاربران امكان پذیر است.
به یاد داشته باشید بهره مندی از سیستم بررسی خودكار تضمینی بر اعمال تعمیر توسط كاربران نیست.
به همین علت به زمان روبرو شدن با چشمک زدن چراغ تلویزیون در اولین فرصت از تعمیركار متخصص و حرفه ای کمک بگیرید.
نكات مهم در بررسی تلویزیون سونی
قدم اول استفاده از نیروی متخصص و باتجربه در تشخیص مشکلات تلویزیون است.
مهندسان و كارشناسان زبده به علت آشنایی با قطعات و نحوه عملكرد ان ها می توانند از طریق علائم موجود برای خرابی تلویزیون مشکلات آن را پیدا كرده و به راحتی و در مدت زمانی کوتاه آن را تعمیر كنند.
به یاد داشته باشید اگر علت اختلال به وجود آمده به درستی شناسایی نشود، تعمیر بی نتیجه بوده و مشکلات در تلویزیون همچنان پایدار خواهد بود.
استفاده از ابزارآلات و تلویزیون های دقیق جهت بررسی و تست قطعات هم از اهمیت بالایی برخوردارند.
در مواردی تعمیر كاران برای اطمینان از آسیب دیدگی و یا سلامت قطعات تلویزیون لازم است از طریق تلویزیون ها و یا ابزارآلاتی مشخص آن ها را تست كنند.
اگر این ابزار كارایی و کیفیت لازم را نداشته باشد بررسی تلویزیون سونی به درستی انجام نخواهد شد.
چگونگی بررسی تلویزیون سونی
همان طور كه پیش تر اشاره كردیم تلویزیون های سونی از سیستم بررسی هوشمند و یا خودكار بهره مند می باشند. وجود مشکل در تلویزیون سونی از طریق چشمک زدن چراغ جلوی آن به كاربر اعلام می شود.
اگر نسبت به چشمک زدن چراغ تلویزیون سونی بی تفاوت باشید مشکلات بیشتری برای تلویزیون شما به وجود خواهد آمد.
وجود این چراغ های چشمک زن در تلویزیون سونی سبب شده تا فرآیند تعمیر با سرعت بیشتری انجام شود، زیرا تعداد چشمک زدن چراغ تلویزیون سونی قطعه آسیب دیده را معرفی می كند.
شما می توانید از طریق فشردن هم زمان کلید های DISPLAY + 5 + ( +VOL ) + POWER ON به منوی چراغ چشمک زن دسترسی داشته باشید و حتی مشکلات و ایرادات قبلی در تلویزیون را مشاهده كنید.
به یاد داشته باشید با وجود این امكان در تلویزیون حضور تعمیركار متخصص برای بررسی تلویزیون سونی ضروری است.
با دسترسی به منوی self check در تلویزیون های سونی عدد اول تعداد چشمک ها و عبارت مقابل آن معرف قطعاتی بوده كه در برخورد با آن تعداد چشمک بايد به سراغ آن برویم و عدد آخر تعداد دفعاتی بوده كه این چشمک نشان داده شده است.
با استفاده از این منو و دفترچه راهنمای تلویزیون سونی می توانید بر اساس تعداد چشمک زدن های چراغ ایراد ایجاد شده را پیدا كرده و بررسی تلویزیون سونی را انجام دهید.
تعمیرگاه معتبر تلویزیون سونی
مهندسان و تیم تعمیر این مجموعه به علت دسترسی به مدرن ترین تجهیزات و امكانات و می توانند انواع ایرادات تلویزیون را رفع كنند. در وهله اول مهندسان این واحد به بررسی دقیق از تلویزیون پرداخته و در مراحل بعدی فرآیند تعمیر سونی را شروع می كنند.
تعمیرگاه معتبر تلویزیون سونی به علت بهره مندی از نیرو های تخصص و كارشناسان زبده می تواند انواع خدمات تعمیر تلویزیون را ارائه كند.
اگر تلویزیون شما به تعویض قطعه نیاز داشته باشد تعمیركاران نمایندگی تلویزیون سونی با مهارتی كه دارند در مدت زمانی کوتاه قطعه مشکلات را با نمونه اورجینال جایگزین خواهند كرد. استفاده از قطعات اصل هم برای كاربران تضمین خواهد شد.
نمایندگی سونی
حضور کارشناسان ندر این نمایندگی به خریداران کمک می كند تا به تعمیرات فنی هر تلویزیون دسترسی داشته باشند، بهره مندی از این اطلاعات سبب می شود تا كاربران انتخابی هوشمندانه و متناسب با نوع نیاز خود داشته باشند.
تامین انواع قطعات تلویزیون در نمایندگی تلویزیون سونی این امكان را برای كاربران فراهم كرده است تا با يکبار مراجعه تمام مشکلات خود را حل كنند.
انواع خدمات تعمیری، گارانتی تلویزیون ها در نمایندگی رسمی سونی امكان پذیر است. شما می توانید با مراجعه به نمایندگی رسمی سونی تمام خدمات مورد نیاز خود را دریافت كنید.
شما می توانید همین حالا برای ثبت سفارش تعمیرات با ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنیم! ما از صفر تا صد در کنار شما هستیم تا بتوانید یک تعمیرات مطمئن داشته باشید.
هزینه تعمیر تلویزیون چقدر است؟
آیا می دانید برای تعمیر يک تلویزیون چقدر بايد پرداخت كنید؟ پاسخ این سوال تا حد زیادی بستگی به نوع خرابی تلویزیون دارد. در پشتیبانی تلویزیون سونی تلویزیون را بررسی می كنند تا اجزای آسیب دیده آن شناسایی شوند.
بعد تكنسین برآورد می كند كه کدام قطعات قابل ترمیم می باشند و کدام بخش ها نیاز به تعویض دارند. مثلا پنل در بیشتر موارد قابل ترمیم نبوده و بايد تعویض شود. به این صورت هزینه تعمیرات تلویزیون سونی به دست می آید.
البته هزینه تعویض این قطعه بسیار بالا بوده و تقریبا با قیمت خرید يک تلویزیون جدید برابری می كند. اجزایی همزیرا مین برد، برد پاور، برد تی كان، تیونر، آمپلی فایر و بک لایت قابل تعمیر می باشند. برای تعمیر تلویزیون سونی همین حالا با ما تماس بگیرید!